Event

Magiska Minnen
Välj mellan Privatlektioner, Eventuppträdande eller Barnkalas

Privatlektioner,

eventuppträdande

eller barnkalas?

Utforska ett spännande dansäventyr genom våra erbjudanden: välj mellan privatlektioner, en magisk balettupplevelse eller ett glädjefyllt barnkalas med balettema. Låt ditt event bli oförglömligt med professionella dansare och en fantastisk atmosfär!
Välkommen till Gabrielas Balett & Dansskola i Stockholm

Privatlektioner

Våra skräddarsydda privatlektioner är perfekta för dig som vill fördjupa dina dansfärdigheter eller förbereda dig för en speciell audition. Vi anpassar lektionerna efter dina individuella önskemål och behov, så oavsett om du är nybörjare eller erfaren dansare kan vi hjälpa dig att utvecklas och nå dina dansmål.

event

Eventuppträdande

Låt oss förgylla ditt privata eller företagsevent med en elegant balettuppträdande. Våra talangfulla dansare kommer att leverera en minnesvärd och vacker framträdande som garanterat kommer att imponera på dina gäster. Med vår balett kommer vi skapa en magisk atmosfär som sätter pricken över i:et på ditt event.

Barnkalas

Överraska ditt barn med ett oförglömligt balettkalas! Vi arrangerar barnkalas med balettema där barnen får dansa, leka och ha roligt tillsammans med våra instruktörer. Det blir ett kalas som ditt barn sent kommer att glömma! Vi skapar en fantasifull och rolig miljö där barnen kan få upptäcka glädjen i dansen.

Är du redo att komma igång? Skicka din förfrågan genom att fylla i formuläret. Vi ger dig en personlig offert som passar just dig!
Låt oss skapa magiska minnen tillsammans!

Tack för din förfrågan.
Vi återkommer till er så fort vi har bearbetat den.