Barndans ger barn utlopp för rörelseglädje, kreativitet och energi.

Barnen lär sig grundprinciperna i klassisk balett. Balettens vokabulär introduceras tillsammans med de fem grundpositionerna.

Klassisk balett är den dansteknik som står till grund för nästan all konstnärlig dans.

Det är aldrig för sent att prova något nytt eller återuppta intresset från dem unga åren. Ta en balettklass och upptäck en konstnärligare väg till piggare hjärna, smidigare fysik och kreativare livsstil.

Dansmix passar dig som gillar olika stilar och fokus ligger på att hitta dansglädjen. Du som väljer dansmix får det bästa av allt. Läraren bygger upp koreografier som mixas med danssteg från olika stilar som t.ex. 

Jazz Contemporary är en fartfylld och energikrävande dansstil i ständig utveckling som influeras av dagsaktuella dansstilar, som modern balett, funk, hiphop m.m. Du utvecklar: smidighet, koordination, teknik och kondition. Musiken är väldigt varierad: jazz, hiphop, musikal, rock m.m.

Orientalisk dans är en konstform som sträcker sig långt bak i tiden. Den är feminin, graciös, rolig att dansa och att titta på.
Perfekt motions form.

Presentkort

Sugen på att överraska med det ultimata presentkortet? Ge bort en magisk upplevelse med fritt val av danskurser! Mottagaren får glädjen att välja sin favoritdanskurs och dansa loss när det passar dem bäst.

Vårt exklusiva presentkort är giltigt för valfria kurser på Gabrielas Balett & Dansskola i hela ett år från inköpsdatumet och kan inte bytas mot kontanter. Sätt guldkant på tillvaron – ge bort en gåva som skapar minnen för livet!

Vanliga frågor / F.A.Q

Ja, det första lektionstillfället är prova-på för de som inte har dansat hos oss tidigare.

N är för nybörjare och F är för fortsättning.

Ja. Gäller enbart under pågående termin.

Danskläder, balettskor, uppsatt hår och vattenflaska.

Nej, p g a det blir mera spring till föräldrarna och mindre koncentration på danslektionen.

Om inga andra barn är med går det bra att göra det.