Balett och Dans
i Vällingby!

Om Oss

Gabrielas Balett & Dansskola, Beläget i Vällingby Centrum, är stolt över att föra arvet av en gedigen balettradition vidare. Vi tror på att tillgängliggöra balettkonsten i vårt närområde, så att du inte behöver resa till stadskärnan för att dansa balett. Vi vill erbjuda möjligheten för dina barn att delta i balettlektioner här i vårt trevliga område.

Vi har engagerade och professionella lärare som är dedikerade till att utbilda barn och vuxna i konsten att dansa. Vårt utbud av lektioner är mångsidigt och vi välkomnar alla åldrar, från 3 år och uppåt. Vi undervisar i barns dans och balett, och våra klasser sträcker sig från nybörjare till mer avancerade nivåer. Vi anpassar vårt urval av klassisk musik för att passa olika nivåer och gradbetyg.

Vår grundare, Gabriela Teleki, är Konstnärlig ansvarig för skolan och har en imponerande bakgrund inom dansvärlden. Hon kom till Sverige 1977 med en gedigen dansutbildning från Bukarest, Rumänien, och fyra års erfarenhet som dansös. Under den tiden uppträdde hon i Bukarest och turnerade i Aten, Budapest och flera italienska städer. Efter det valde hon att utbilda sig till gymnastiklärare med inriktning på dans och rytmisk gymnastik.

Vällingby Centrum har länge varit känt för sin fina balettradition och vi är fast beslutna att se till att den traditionen lever vidare. Vi ser fram emot att vara en del av detta värdefulla arv och att erbjuda en lokal möjlighet för alla som vill utforska skönheten och uttrycket i baletten.

Vårt fokus ligger på att skapa en välkomnande och inspirerande miljö där elever i alla åldrar kan utvecklas och njuta av danskonsten. Vi är glada över att kunna erbjuda dig och dina barn chansen att uppleva balettens magi i vårt eget samhälle.
Välkommen till Gabrielas Balett & Dansskola!

Vällingby Centrum har sedan länge haft en fin balettradition, och jag vill värna om att den lever vidare. Det är onödigt att behöva åka till stan för att dansa balett. Nu har era barn också chansen att göra det i vår fina stadsdel. Vi har utbildade professionella lärare.
Vi riktar oss till barn från 3 år till vuxna och undervisar i barndans och balett, från nybörjare till mer avancerade. Klassiska musikvalet är anpassad till olika årskurser.

Våra föreställningar